Уважаеми клиенти, Моля Ви проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера.

Описание:

SOEKS Ecovisor F4 съчетава 4 функции в едно:

 Измерване нивата на нитрати в плодове и зеленчуци (нитрат тестер)
 Измерване нивото на радиоактивен фон (дозиметър)
 Откриване на зони с повишено електромагнитно излъчване
 Определяне качествата на водата

Корпуса на Ecovisor е изработен от материал цвят сатен с гумирани странични части, изработени от каучук. Сензорният екран подобрява контрола и прави интерфейса по нагледен и разбираем. SOEKS Ecovisor е лесен за използване дори и от неопитен потребител.

Новият Ecovisor може да бъде свързан към компютър, за лесно актуализиране на фърмуера и след закупуването на устройството. Ecovisor F4 вече работи с акумулаторни батерии и се доставя със собствено зарядно устройство, както и с кабел за свързване към компютър.

Нитрат тестер

Ecovisor осигурява бърз и лесен начин за проверка на качеството на хранителните продукти. Необходимо е само да изберете продукт от разширения списък. Ще намерите дори най-екзотичните плодове и зеленчуци.

Всички норми за съдържание на нитрати вече са добавени в паметта на SOEKS Ecovisor. Няма нужда да помните сложните формули. Ecovisor генерира цифрови и графични предупреждения при превишаване на ограниченията, а чрез цветовата индикация на резултатите мигновено установявате, дали те са в норми. Например “Значително превишаване на нормите” за опасните продукти е с индикация в червено, а “Съдържание на нитрати в норма” за безопасните продукти е със зелен цвят.

Основна разлика между Ecovisor и предишните модели за измерване на нитрати е новата композитна сонда. Измерванията сега се правят на няколко точки едновременно и така се гарантира по-висока точност. Старите модели достигат това при измерване на стайна температура на продукта. Новият Ecovisor F4 има вграден сензор за термична компенсация, който позволява измерване дори и на охладени продукти.

Дозиметър

Ecovisor F4 вече има вграден дозиметър за проверка радиационния фон на хранителните продукти, водата и други предмети. След активирането Ecovisor SOEKS непрекъснато измерва радиацията и следи натрупаната доза. Ако често пътувате в самолет, преживявате излагане на радиация от болница или по някакъв начин влизате в контакт с радиоактивни обекти, вграденият дозиметър на Ecovisor ще бъде незаменимо удобство за вас. Ако месечната акумулирана доза радиация надвишава допустимото ниво, Ecovisor F4 ще ви предупреди за опасност за вашето здраве.

Измерване на електромагнитно излъчване

Ние сме заобиколени от електрически уреди и постоянно сме изложени на електромагнитни излъчвания. Множество електрически уреди създават високи ЕМ емисионни площи във всяка къща или апартамент, без изключение. SOEKS Ecovisor има вградени сензори за електрическо и магнитно поле. Ecovisor лесно ще ви помогне да откриете райони с високи емисии. Понякога преместването на бебешко креватче или диван на разстояние от 50-60 см помага да се предотвратят много бъдещи здравни проблеми.

Определяне качествата на водата

Водата дава живот, но може да бъде и източник на опасност. С помощта на SOEKS Ecovisor можете да откриете замърсяване с чешмяна вода, да проверите ефективността на филтъра и качеството на водата от кладенец.Посетителите, които закупуват този артикул също така избират

Производители
Моля проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера още при получаване на пратката. Куриерските фирми отказват изплащане на обезщетение, ако пратката не е проверена при доставянето. Камеа ЕООД ще отказва замяна в тези случаи! Преди да поръчате се уверете, че закупувате точния артикул, който Ви е необходим. Сравнете модела, разгледайте описанието на артикула и детайлната информация за него; сравнете снимката (ако има такава); обадете ни се ако имате съмнения; информирайте се в каква окомплектовка е. Повечето Захранващи адаптери са БЕЗ захранващ кабел (освен ако не е упоменато в описанието или изобразен на снимка). Ако желаете, може да добавите и захранващ кабел към поръчката! В случай, че Купувачът заяви връщане на закупена стока, същият дължи неустойка в размер на 20% от стойността ѝ, но не по малко от 6 лева с ДДС. Резервни части, които са били монтирани или са с нарушена/липсваща фабрична опаковка не подлежат на връщане!
Цените са с включен ДДС и се издава данъчна фактура.
Може да платите с наложен платеж (на куриера при доставката) или по банков път.
Дилъри, които продават под минималните цени няма да ползват отстъпки!

Parse Time: 0.165s