Уважаеми клиенти, Моля Ви проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера.

Описание:

USB Тестер 2 в 1

USB тестер 2.0 е създаден основно за сервизи или хора, които извършват ремонти на компютърна техника и мобилни телефони. USB тестер 2.0 помага при диагностиката и ремонта на устройствата. USB тестер 2.0 е с малки размери, лесен и удобен за употреба, не се нуждае от допълнителни захранвания, наместване на превключватели или натискане на бутони.
USB тестер 2.0 има две функции, които се превключват напълно автоматично: - тест на USB портовете; - тест на инициализацията;

1.1.Тест на USB портовете. Тази функция предлага незаменимо удобство при първоначална диагностика на устройствотолаптоп, настолен компютър или мобилен телефон, като дори не изисква разглобяване на машината. В съвременните електронни устройства USB портовете са част от схемния набор (чипсет, PCH) или от самия процесор. Повреда на някои от линиите почти сигурно означава замяна на някои от тях, което е свързано със значителни средства. Установяването на такава повреда значително улеснява първоначалната диагностика на устройството, без да се губи излишно време в разглобяване и сглобяване- спестява се време и на сервиза, и на клиента. Този тест изисква наличието на Li-Ion или Li-Po акумулаторна батерия.
1.2.Тест за инициализация. Тази функция улеснява ремонта на дънната платка, без да се налага постоянното включване на екран (монитор, матрица) към нея след всяка една манипулация. Така се избягва загубата на време при включването и изключването им, както и допълнителните проблеми, които могат да възникнат от свързващите кабели или забравено включено захранване към платката, изключване на елементи под напрежение и т.н.
1.3.Превключване между тестовете. Превключването между двата теста става автоматично, не е необходима външна намеса като натискането на бутони и местене на джъмпери и ключета. Когато USB тестер 2.0 се включи в USB букса на устройство и в съответния порт няма захранване, се изпълнява тест на самия порт- дали има късо съединение на някоя от линиите за данни към маса, или помежду им. Когато тестерът открие напрежение на порта, автоматично превключва в тест за инициализация и светва индикацията за наличие на захранване.
2. Характеристики - Брой на извършвани тестове - 2
- Вид индикация:
Светлинна – трицветна, светодиодна (LED);
Звукова – чрез звуков излъчвател (може да се изключва);
- Захранване: Li-Ion или Li-Po акумулаторна батерия 100-130 мАч Или От USB порт на устройството.
- Консумация: В режим на изчакване (тестерът не е включен в устройство) – 45мкА; В режим на тест - 15мА; При включено захранване на USB порт, с дозареждане на акумулатора, макс – 80мА;
- Размер на тестера (заедно с USB буксата): 18х70х6мм с акумулаторна батерия; 18х70х3мм без акумулаторна батерия.
- Контрол на зареждането на акумулаторната батерия - Да
- Максимално напрежение на зареждане на акумулаторната батерия - 4.2V
- Размер на акумулаторната батерия (ДхШхВ) - 30х10х4мм


  • 0 артикула
Производители
Моля проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера още при получаване на пратката. Куриерските фирми отказват изплащане на обезщетение, ако пратката не е проверена при доставянето. Камеа ЕООД ще отказва замяна в тези случаи! Преди да поръчате се уверете, че закупувате точния артикул, който Ви е необходим. Сравнете модела, разгледайте описанието на артикула и детайлната информация за него; сравнете снимката (ако има такава); обадете ни се ако имате съмнения; информирайте се в каква окомплектовка е. Повечето Захранващи адаптери са БЕЗ захранващ кабел (освен ако не е упоменато в описанието или изобразен на снимка). Ако желаете, може да добавите и захранващ кабел към поръчката! В случай, че Купувачът заяви връщане на закупена стока, същият дължи неустойка в размер на 20% от стойността ѝ, но не по малко от 6 лева с ДДС. Резервни части, които са били монтирани или са с нарушена/липсваща фабрична опаковка не подлежат на връщане!
Цените са с включен ДДС и се издава данъчна фактура.
Може да платите с наложен платеж (на куриера при доставката) или по банков път.
Дилъри, които продават под минималните цени няма да ползват отстъпки!

Parse Time: 0.031s