Уважаеми клиенти, Моля Ви проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера.

Описание:

SOEKS Ecovisor F2 - Две функции в едно устройство

 Измерване нивата на нитрати в плодове и зеленчуци (нитрат тестер)
 Определяне качествата на водата

Нитрат тестер

Ecovisor осигурява бърз и лесен начин за проверка на качеството на хранителните продукти. Необходимо е само да изберете продукт от разширения списък. Ще намерите дори най-екзотичните плодове и зеленчуци.

Всички норми за съдържание на нитрати вече са добавени в паметта на SOEKS Ecovisor. Няма нужда да помните сложните формули. Ecovisor генерира цифрови и графични предупреждения при превишаване на ограниченията, а чрез цветовата индикация на резултатите мигновено установявате, дали те са в норми. Например “Значително превишаване на нормите” за опасните продукти е с индикация в червено, а “Съдържание на нитрати в норма” за безопасните продукти е със зелен цвят.

Определяне качествата на водата

Водата дава живот, но може да бъде и източник на опасност. С помощта на SOEKS Ecovisor можете да откриете замърсяване с чешмяна вода, да проверите ефективността на филтъра и качеството на водата от кладенец.


  • 0 артикула
Производители
Моля проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера още при получаване на пратката. Куриерските фирми отказват изплащане на обезщетение, ако пратката не е проверена при доставянето. Камеа ЕООД ще отказва замяна в тези случаи! Преди да поръчате се уверете, че закупувате точния артикул, който Ви е необходим. Сравнете модела, разгледайте описанието на артикула и детайлната информация за него; сравнете снимката (ако има такава); обадете ни се ако имате съмнения; информирайте се в каква окомплектовка е. Повечето Захранващи адаптери са БЕЗ захранващ кабел (освен ако не е упоменато в описанието или изобразен на снимка). Ако желаете, може да добавите и захранващ кабел към поръчката! В случай, че Купувачът заяви връщане на закупена стока, същият дължи неустойка в размер на 20% от стойността ѝ, но не по малко от 6 лева с ДДС. Резервни части, които са били монтирани или са с нарушена/липсваща фабрична опаковка не подлежат на връщане!
Цените са с включен ДДС и се издава данъчна фактура.
Може да платите с наложен платеж (на куриера при доставката) или по банков път.
Дилъри, които продават под минималните цени няма да ползват отстъпки!

Parse Time: 0.091s