Уважаеми клиенти, Моля Ви проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера.

Описание:

Устройство за диагностика на електронни платки с DDR4 памет

Устройството (тестерът) е многофункционален уред за диагностика на електронни платки, на които има слот за DDR4 памет. Представлява малка платка с размерите на DDR4 модул памет за преносими компютри (SoDimm), върху която е монтиран дисплей и няколко индикаторни светодиода. Тестерът е предназначен основно за сервизи, които извършват ремонт на компютърна техника- настолни и преносими компютри. С негова помощ могат да се открият редица неизправности по платките като:
- Изправност на основните захранващи напрежения;
- Наличие или липса на RESET сигнал по линиите на паметта;
- Наличие или липса на обръщение към модулите памет;
- Индикатор на диагностичните кодове при платките с производител ASUS.
Наличието на този тестер съкращава времето за диагностика и ремонт.
Основни характеристики:
- 4 (четири)- канален волтметър;
- Reset монитор;
- SPD монитор;
- Слот-индикатор;
- Индикатор на POST-кодове (само при определени модели ASUS);Посетителите, които закупуват този артикул също така избират

  • 0 артикула
Производители
Моля проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера още при получаване на пратката. Куриерските фирми отказват изплащане на обезщетение, ако пратката не е проверена при доставянето. Камеа ЕООД ще отказва замяна в тези случаи! Преди да поръчате се уверете, че закупувате точния артикул, който Ви е необходим. Сравнете модела, разгледайте описанието на артикула и детайлната информация за него; сравнете снимката (ако има такава); обадете ни се ако имате съмнения; информирайте се в каква окомплектовка е. Повечето Захранващи адаптери са БЕЗ захранващ кабел (освен ако не е упоменато в описанието или изобразен на снимка). Ако желаете, може да добавите и захранващ кабел към поръчката! В случай, че Купувачът заяви връщане на закупена стока, същият дължи неустойка в размер на 20% от стойността ѝ, но не по малко от 6 лева с ДДС. Резервни части, които са били монтирани или са с нарушена/липсваща фабрична опаковка не подлежат на връщане!
Цените са с включен ДДС и се издава данъчна фактура.
Може да платите с наложен платеж (на куриера при доставката) или по банков път.
Дилъри, които продават под минималните цени няма да ползват отстъпки!

Parse Time: 0.034s