Уважаеми клиенти, Моля Ви проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера.
Клавиатура за MSI GE66 GS66 GP66 Gray Without Frame With BACKLIT (White Light) has been added to your Cart
DC Power Jack PJ001 2.5mm - HP Pavilion XF series XF125 XF145 XF145 XF235 DC Power Jack PJ001 2.5mm - HP Pavilion XF series XF125 XF145 XF145 XF235
1.03EUR
Клавиатура за MSI GE66 GS66 GP66 Gray Without Frame With BACKLIT (White Light) Клавиатура за MSI GE66 GS66 GP66 Gray Without Frame With BACKLIT (White Light)
30.77EUR

Обща стойност: 31.79EUR

Не разполагаме с достатъчни количества от артикула маркиран с в склада.
Моля свържете се с Нас за уточняване на поръчката. Благодарим Ви
Производители
Моля проверявайте чупливите пратки в присъствието на куриера още при получаване на пратката. Куриерските фирми отказват изплащане на обезщетение, ако пратката не е проверена при доставянето. Камеа ЕООД ще отказва замяна в тези случаи! Преди да поръчате се уверете, че закупувате точния артикул, който Ви е необходим. Сравнете модела, разгледайте описанието на артикула и детайлната информация за него; сравнете снимката (ако има такава); обадете ни се ако имате съмнения; информирайте се в каква окомплектовка е. Повечето Захранващи адаптери са БЕЗ захранващ кабел (освен ако не е упоменато в описанието или изобразен на снимка). Ако желаете, може да добавите и захранващ кабел към поръчката! В случай, че Купувачът заяви връщане на закупена стока, същият дължи неустойка в размер на 20% от стойността ѝ, но не по малко от 6 лева с ДДС. Резервни части, които са били монтирани или са с нарушена/липсваща фабрична опаковка не подлежат на връщане!
Цените са с включен ДДС и се издава данъчна фактура.
Може да платите с наложен платеж (на куриера при доставката) или по банков път.
Дилъри, които продават под минималните цени няма да ползват отстъпки!

Parse Time: 0.089s